Edelstenen

Vroeger deden we het allemaal, de mooiste steentjes verzamelen. 

In het bos, op het schoolplein. Zelfs als kind vond ik het al prachtig, ik kon er uren zoet mee zijn.

Ik heb er altijd al een bewondering voor gehad. Zo iets ‘simpels’ met zo veel charme, elk steentje zijn eigen verhaal. Vroeger dacht ik er natuurlijk nooit zo over na, als kind was het zo natuurlijk om met zo iets bezig te zijn.

 

Naarmate je ouder wordt ga je meer nadenken, en is steentjes zoeken misschien niet meer je eerste prioriteit… wat eigenlijk zo zonde is. Misschien niet elke kiezel die je vindt heeft een helende werking, alleen het is het zeker waard om je er in te verdiepen. 

Edelstenen komen uit de natuur, en ik geloof er in dat alles wat uit de natuur komt een positieve werking kan hebben in ons leven. 

 

Als klein meisje had ik een grote ruwe amethist in mijn kamer staan, deze had ik gekregen voor zuivering, harmonie en innerlijke rust. Dat was het begin van mijn collectie, want nu heb ik mijn eigen huis vol met een edelsteen voor elk kwaaltje. En call me crazy, maar ik geloof er heilig in dat het werkt. Ik zweer erbij en haal er kracht uit. 

Al is het maar om ergens in te geloven… 

Al is het maar om er even mee bezig te zijn.

 

Geloof je me niet? Kom snel langs in de winkel en ik help je de perfecte steen voor jou te vinden! 

Niet geschoten is altijd mis, en ik zie je graag terug in de winkel als je door de rozenkwarts ineens een bruisend liefdesleven hebt, of als je door het tijgeroog ineens onverwacht geld ontvangt.

One love, Jazz


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.